La Diputació de Castelló destina 14.250 euros per al servei d’atenció a les famílies de l’Associació de Persones Sordes

La Junta de Govern de la Diputació de Castelló ha aprovat un conveni entre l’administració provincial i l’Associació de Famílies i Persones Sordes de la província de Castelló (Aspes-Castelló) a través del qual s’habilita una subvenció de 14.250 euros per a costejar el Servei d’Atenció i Suport a les Famílies (SAAF) d’aquesta associació.

En concret, tal com es recull en l’acord, la línia d’ajuda atendrà les despeses de la tècnica de grau superior adscrita al departament, realitzades durant l’exercici econòmic de 2022.

D’aquesta manera, gràcies a la subvenció de la Diputació de Castelló, es reforçarà el servei d’atenció i orientació a la comunitat de persones sordes de la província.

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat que “actuem com a garants del servei públic i de l’atenció ciutadana i és per això que continuem establint col·laboracions amb entitats de tots els sectors perquè millorar la qualitat de vida de les persones és el més important per a aquesta Diputació”.

Actualment, l’associació treballa amb 177 persones, de les quals 57 són adultes i les 120 restants són xiquetes, xiquets i joves amb discapacitat auditiva. Puerta ha aplaudit «la noble tasca» que duen a terme i que «ve avalada per una llarga trajectòria al servei de la societat castellonenca».

Aspes-Castelló presta servei a usuaris i usuàries de tota la província. Ho fa desenvolupant accions que promouen la igualtat d’oportunitats, la no discriminació i l’accessibilitat universal, així com l’assistència directa a tota la comunitat i la preparació de materials formatius i de conscienciació per a tot el col·lectiu i la ciutadania en general.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: