La Diputació de Castelló consolida l’Espai Cultural Obert de Les Aules com a motor de la cultura provincial

La Diputació de Castelló consolida l’Espai Cultural Obert de Les Aules com a motor de la cultura provincial amb un ampli calendari d’exposicions que deixen la xifra de 40.596 visitants en els últims quatre anys. Demà mateix la Diputació iniciarà la quarta de les seves exposicions el 2019 en aquest espai, amb ‘Natura i artifici’, de Carlos Martínez. Abans ja han passat per aquesta seu cultural la mostra ‘Brothels’ de Miguel Candela, ‘Apocalipsi’ de Santi Tena, una exposició d’obres de Rebeca Tena i ‘Sentim’ de Sara Bellés.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “hem posicionat aquest centre cultural com un motor dinamitzador de la vida cultural de la ciutat i la província. En aquestes sales d’exposicions dels autors de la província han tingut la seva oportunitat per donar a conèixer el seu talent plasmat en les seves obres, i els castellonencs les portes obertes per gaudir de la cultura “.

Cal tenir en compte que és un comitè d’experts el que decideix les exposicions que conformen la programació anual del Centre Cultural Obert de Les Aules. A més, el Govern Provincial ha treballat aquests anys en noves fórmules d’acostament d’autors i obres a la societat, com són les visites guiades gratuïtes que realitza en cadascuna de les mostres i que tan bona acollida estan tenint.

La propera proposta: ‘Natura i artifici’, de Carlos Martínez

En aquesta exposició que es mantindrà fins al 26 de juliol Carlos Martínez combina en les seves escultures la pedra i la ceràmica, conjugant elements biològics i minerals.

Carlos Martínez, a través de procediments mixtos, ceràmics i escultòrics, planteja una composició d’obra que deixa a la vista pistes que conviden a inspeccionar-mitjançant el tacte, ja assignar-atributs o associar-les amb allò que resulta familiar, com una manera de contestar les preguntes que apareixen en trobar enfront d’elles. Unes escultures que cal veure des de diferents perspectives per tal de poder arribar a gaudir al màxim de la proposta.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: