La Diputació de Castelló col·labora amb la Cambra de Comerç en el desenvolupament de programes europeus

La Diputació de Castelló col·labora amb la Cambra de Comerç per a aconseguir ajudes dels fons europeus per tal que arriben a les pimes i autònoms de les comarques del nord.

Entre els programes de continuïtat, Innocámaras, TicCámaras i Sostenibilitat, les empreses podran rebre una ajuda màxima de 7.000 euros i en Ciberseguretat, de 4.000 euros.

InnoCámaras té com a objectiu impulsar la innovació com a ferramenta competitiva clau en l’estratègia de les pimes, així com maximitzar les oportunitats que ofereix per a millorar la productivitat i competitivitat.

Per altra banda, la finalitat del Programa TicCámaras és millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i el seu accés.

El programa de sostenibilitat pretén millorar la competitivitat de les pimes mitjançant l’impuls de la sostenibilitat, valorant les seues repercussions econòmiques, socials i mediambientals, com a referent en l’Agenda 2030.

Ciberseguretat té com a objectiu principal impulsar l’ús segur i fiable del ciberespai, protegint els drets i les llibertats dels ciutadans i promoure el progrés socioeconòmic.

Aquests programes estan cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i la Diputació.

Per altra banda, el programa de suport empresarial a les dones es basa en sensibilitzar a les dones i al seu entorn cap a l’autoocupació i l’activitat empresarial.

El Pla d’Emprenedoria “España Emprende” té com a objectiu contribuir a la posada en marxa de noves activitats empresarials, incidint de manera especial a la seua sostenibilitat i competitivitat.

I com a novetat aquest any s’ha incorporat el “Programa de Mobilitat” que ofereix ajudes econòmiques de fins a 3.000 euros a les persones joves beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a la realització de pràctiques o contracte de treball en empreses de la Unió Europea.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: