La Diputació de Castelló beca amb allotjament gratuït 35 joves a la residència de Penyeta Roja

35 joves estudiants de la província gaudiran durant el pròxim curs acadèmica d’una plaça gratuïta en la residència del complex socio-esportiu de Penyeta Roja. Així ho recull l’acord de la Junta de Govern que dona per resolta la convocatòria de les ajudes, amb les que es donarà una solució habitacional a esportistes sense cap vinculació amb el centre que entrenen i competeixen a Castelló. El període de gaudi serà de 10 mesos i inclou el servei d’allotjament i de manutenció en règim de pensió completa.

De les 35 beques concedides, 33 corresponen a la línia d’estudiantat d’alt rendiment esportiu, mentre que les dues restants s’han atorgat a persones sense cap vinculació amb l’esport. La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha destacat que, en un moment en què els preu de lloguer «s’han convertit en un problema social d’envergadura és quan més falta fa que les administracions ens impliquem per a oferir un lloc on viure mentre es formen per al futur».

Puerta ha recordat, amb les bases de l’any passat, es va obrir la convocatòria de les ajudes a tothom, deixant de costat el requisit únic de mantindre una vinculació directa amb el món de l’esport. «Era una qüestió bàsica d’igualtat d’oportunitats».

Paral·lelament, la residència de Penyeta Roja també acollirà durant tot l’any escolar 34 alumnes del Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva de forma totalment gratuïta. En total, el nombre de residents a les instal·lacions propietat de la Diputació és de 69. En l’últim any s’ha condicionat tota la infraestructura per a adaptar-la a la normativa sanitària per la Covid-19.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: