La Diputació de Castelló adjudica el servei d’assistència tècnica a ajuntaments per ajudar-los en la gestió de projectes

La Junta de Govern de la Diputació de Castelló ha aprovat l’adjudicació del servei d’assistència externa a l’Oficina Tècnica provincial per a les matèries d’edificació, enginyeria, planejament i gestió urbanística.

Aquest servei s’ofereix als ajuntaments i altres entitats locals per part de la Diputació de Castelló i consisteix a secundar amb mitjans tècnics externs als municipis que, per diverses circumstàncies, no poden assumir aquest tipus de tasques.

El president de la Diptuació de Castelló, José Martí, ha explicat que prestar aquest servei als municipis «és fonamental, ja que moltes localitats troben una gran barrera a l’hora d’impulsar projectes al no poder comptar amb tècnics experts en matèria d’urbanisme, arquitectura i enginyeria, principalment, per la falta de recursos necessaris». «És per això que des de la Diputació de Castelló renovem el nostre compromís amb aquests municipis i impulsem tres nous contractes en aquest àmbit», ha afegit Huguet.

El contracte s’ha dividit en tres lots. El primer d’ells, que abasta l’àrea de treballs d’edificació, s’ha xifrat en un total de 199.650 euros, i s’ha adjudicat a Vielca Enginyers SA. El segon lot, corresponent als treballs d’enginyeria que l’Oficina Tècnica de la Diputació ofereix als municipis ha sigut adjudicat a l’empresa Lloder Group SL per 272.250 euros. El tercer i últim lot, corresponent als serveis de planejament i gestió urbanística dels municipis, ha sigut per a l’empresa Sesan Arquitectura i Urbanisme SLP, valorat en 108.900 euros.

D’aquesta manera el contracte de l’oficina tècnica de la Diputació ha sigut aprovat per la Junta de Govern per un període de dos anys, prorrogable a dos anys més.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: