La Diputació d’Alacant té previst concloure a finals del pròxim mes d’octubre les obres d’eixamplament i millora de la CV-745 entre Llíber i Senija

La Diputació d’Alacant té previst concloure a finals del pròxim mes d’octubre les obres d’eixamplament i millora de la CV-745 entre Llíber i Senija, un projecte que compta amb un pressupost global de més de 920.000 euros, que finança íntegrament la institució provincial i que s’executa en dues fases.

El diputat de Carreteres, Alejandro Morant, s’ha traslladat a Llíber per reunir-se amb el seu alcalde, José Juan Reus, i l’equip de govern i visitar la via per tal de conèixer l’estat de les obres que encaren la seva recta final després que es reprendran el passat mes de maig després d’un temps paralitzada per l’aparició de roca al terreny.

El projecte, que abasta en el seu conjunt uns 3 quilòmetres, té com a objectiu unificar i homogeneïtzar aquest tram d’escassa secció transversal i dotar-lo d’un traçat adequat.

Morant ha destacat el bon ritme dels treballs i ha destacat “l’esforç realitzat per adaptar el projecte a el terreny i per acabar les obres com més aviat millor, fins i tot un mes abans del que s’havia estimat, sent conscients de les molèsties que aquestes han pogut ocasionar als veïns, als quals agraïm la seva paciència “.

L’ampliació de la calçada amb falques d’eixample, la millora de el terreny, l’adequació completa de la capa de trànsit, la renovació integral de la senyalització horitzontal, vertical i de l’abalisament, la millora de l’drenatge i l’adequació dels accessos existents són les actuacions que s’estan escometent.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: