La Diputació d’Alacant subvenciona el nou camp de futbol 7 a la platja de l’Albir de l’Alfàs de Pi

El diputat d’Infraestructures, Javier Gutiérrez, ha visitat aquest matí el municipi de l’Alfàs de Pi, acompanyat per la regidora de Presidència, Maite García, per conèixer el nou camp de futbol 7 construït a la zona de l’Albir, subvencionat en un 40% per la Diputació d’Alacant.

Les noves instal·lacions esportives, annexes a el camp de futbol 11 municipal, han suposat una inversió total de 295.983 euros, dels quals la institució provincial aporta el 40%, amb gairebé 120.000 euros, un altre 40% procedeix de la Generalitat Valenciana i el 20% restant, amb un import de 59.196 euros, el consistori.

Les obres han consistit en la construcció d’un nou camp de futbol 7 de gespa artificial al recinte esportiu del carrer Sant Miquel, amb unes dimensions de 50 x 30 metres, en el qual s’ha instal·lat un sistema de reg automàtic i drenatge i una xarxa d’enllumenat amb 4 lluminàries amb projectors LED. A més, les instal·lacions s’han completat amb l’equipament esportiu necessari (porteries, banquetes i xarxes de protecció) i tancaments mitjançant tanca simple torsió, xarxes i baranes.

El diputat d’Infraestructures ha destacat que aquest “és un exemple de col·laboració entre les diferents administracions que dóna com a resultat un nou camp de futbol que gaudiran els veïns de l’Alfàs de Pi” i ha remarcat, a més, que el projecte es completarà amb les obres del segon camp de futbol 11 i el començament imminent de la construcció de el nou pavelló d’esports a la zona, amb una inversió propera als dos milions d’euros.

Per la seva banda, Maite García ha agraït la visita de Gutiérrez i ha detallat que «aquesta construcció fonamental, que ha trigat quatre mesos a dur-se a terme, ve a enriquir l’oferta de esportiva a la platja de l’Albir, tant per als veïns com per els nostres visitants «.

A més, en la visita s’han presentat els propers projectes municipals que es duran a terme dins dels plans d’inversió de la Diputació d’Alacant, Planifica, + A prop i + Esport.

Mitjançant el Pla Planifica s’invertiran 1.866.228 euros, subvencionats en un 65% per la institució provincial, en la construcció d’un pavelló multiusos. Per la seva banda, a través de el Pla + A prop es destinaran 245.339 euros, sufragats íntegrament per la Diputació, per a la reurbanització de Parc El Plà.

El diputat d’Infraestructures ha assenyalat, finalment, que la institució provincial ha compromès més de 7 milions d’euros a la comarca de la Marina Baixa dins dels seus plans de finançament

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: