La Diputació d’Alacant rep el guardó del Segell Infoparticipa 2019 per la seva gestió en Transparència

La Diputació d’Alacant rebrà el guardó de l’Segell Infoparticipa 2019 per la seva gestió en Transparència que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb una puntuació de el 89%, la institució provincial ha obtingut aquest reconeixement avaluat per una comissió integrada per representants de la facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’Observatori de Transparència, Governança i RSC de la Universitat Cardenal Herrera CEU .

La vicepresidenta i diputada de Transparència, Julia Parra, ha explicat que “estem molt orgullosos d’haver obtingut aquest prestigiós guardó, marca de qualitat, que certifica el gran esforç que s’ha fet per arribar a un índex de compliment en matèria de transparència de 89% “. El percentatge indica el nivell de compliment en els majors indicadors en publicitat activa establerts en la legislació nacional i autonòmica.

El Segell Infoparticipa és un dels més rellevants en l’àmbit de Transparència, Bon Govern i Comunicació Pública. Pertany a el projecte Infoparticipa, gestionat des grup ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència), dirigit per Armand Balsebre. La seva metodologia es basa en avaluar l’índex de compliment de transparència de les webs corporatives a partir d’aplicar una sèrie d’indicadors adaptats a la llei i als el decàleg de bones pràctiques de la comunicació local pública. El seu principal objectiu és col·laborar en la implementació de la Llei de Transparència i millorar els continguts que s’ofereixen a la ciutadania amb una major eficàcia i eficiència comunicativa. Per a això, es realitza un seguiment continuat de les informacions publicades als webs institucionals de diferents administracions d’àmbit local, comarcal o provincial.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: