La Diputació d’Alacant recorre la trajectòria de destacades dones de la història amb una exposició de figures de plastilina

La Diputació d’Alacant recorre la trajectòria de grans personatges femenins de la història a través d’una nova i original proposta expositiva composta per figures de plastilina. L’Àrea d’Igualtat de la institució impulsa al costat de la Fundació Educa aquesta atractiva mostra que romandrà al Palau Provincial fins al pròxim 21 de novembre.

Sota el títol ‘Grans dones en la PlastiHistoria’, l’exposició ofereix un passeig pels anals de la humanitat, des de la Prehistòria fins al segle XXI. En aquest sentit, la diputada responsable de l’àrea, Mª Carmen Jover, ha destacat el caràcter lúdic i didàctic d’aquesta proposta única, “elaborada artesanalment amb plastilina escolar” i que, tal com ha assenyalat, “és una iniciativa extraordinària per gaudir en família “.

Safo de Mitilene, Cleopatra, Joana d’Arc, Isabel la Catòlica, Santa Teresa de Jesús, Agustina d’Aragó, Teresa de Calcuta, Frida Khalo, Nadia Comaneci, Montserrat Caballé o Valentina Tereshkova són algunes de les dones que protagonitzen aquesta mostra, composta per vint diorames i dirigida a públic de totes les edats.

“Poetisas, polítiques, músiques, astronautes, esportistes … En definitiva, un homenatge a les dones que han destacat al llarg de la nostra història per les seves aportacions a el món de l’art o la ciència, per la seva saviesa o pel seu coratge”, ha manifestat Jover.

L’exposició romandrà al Palau Provincial fins al pròxim 21 de novembre i l’horari de visita és de dilluns a dissabte de 11:00 a 13:00 hores i de 17:30 a 20:00 hores.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: