La Diputació d’Alacant organitza unes jornades per informar sobre el treball que realitzen les associacions dedicades al voluntariat

Informació i Foto: http://www.diputacionalicante.es

Amb l’objectiu d’informar a la ciutadania sobre la feina que realitzen a la província les associacions i persones que es dediquen al voluntariat, la Diputació d’Alacant ha organitzat una sèrie de jornades participatives que durant els propers dies es duran a terme en diferents municipis. Almoradí, Alcoi i Alacant són les localitats en què es desenvoluparà aquesta interessant proposta que inclou tant sessions formatives com lúdiques.
 
La diputada de Família i Ciutadania, Mercedes Alonso, ha explicat que “la nostra intenció és reconèixer i posar en valor l’excel·lent tasca que desenvolupen les organitzacions en pro del desenvolupament social, no només en l’àmbit local sinó també en el nacional i internacional”. Així mateix, Alonso ha assenyalat que “aquesta activitat, que es porta a terme per segon any consecutiu, està oberta a la participació del tota la ciutadania i coincideix amb la celebració, el proper 5 de desembre, del Dia Internacional del Voluntariat”.
 
La diputada ha puntualitzat, a més, que “ens unim a aquesta celebració que entenem clau per assolir els objectius de solidaritat i assistència que presta el moviment associatiu en la nostra província”. “Les tres jornades que durem a terme tenen com a finalitat aglutinar les diferents entitats sense ànim de lucre de les nostres localitats per mostrar a la ciutadania la tasca que realitzen i la necessitat de comptar amb més suport i ajuda en la seva comesa”, ha prosseguit.
 
Demà dissabte 11 de novembre tindrà lloc a Almoradí la primera d’aquestes sessions, que es desenvoluparà de 10:00 a 13:30 hores a la Plaça de l’Ajuntament. Una setmana més tard, el dissabte 18, l’activitat es traslladarà a la Plaça de Dins d’Alcoi en horari de 11:00 a 15:00 hores, mentre que la cloenda d’aquesta proposta es durà a terme al Palau Provincial de la Diputació d’Alacant el 2 de desembre de 10:30 a 14:30 hores.
 
Els tres trobades comptaran amb la presència d’associacions socials, esportives, mediambientals i lúdiques, que oferiran informació vorera de la seva tasca de voluntariat i els seus productes. A més, per als més petits s’habilitarà una zona d’oci específica amb tallers, inflables i música per amenitzar la sessió.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: