La Diputació d’Alacant obre un canal de diàleg amb els alcaldes per a la implantació de la nova línia d’ajuts de Transparència i Participació

La Diputació d’Alacant, a través d’l’àrea de Transparència, obre un canal de diàleg amb els ajuntaments de la província per atendre les seves propostes en el procés d’elaboració de les bases que regiran la nova línia de subvencions per fomentar la participació ciutadana i promoure la transparència i el bon govern, dotada amb 400.000 euros.

La vicepresidenta i diputada de Transparència, Julia Parra, ha explicat que el primer pas ha estat contactar amb els alcaldes a través d’un escrit enviat avui a tots els ajuntaments per convidar-los a presentar idees i suggeriments en relació amb la convocatòria. “Es pretén informar, fer partícips i donar veu als potencials beneficiaris de les subvencions des de l’inici de l’procés perquè ens facin arribar propostes sobre activitats i projectes, que seran degudament estudiades”.

Segons la diputada, aquest procés de comunicació amb les administracions locals “és molt necessari, especialment per a les poblacions de menys capacitat econòmica i de gestió que necessiten ajuda per atendre les obligacions que els exigeix ​​la legislació sobre transparència i implementar mecanismes que facilitin la participació de seus veïns en els assumptes públics “.

Els nous ajuts es distribuiran entre projectes que promoguin i fomentin la participació ciutadana i projectes de transparència i bon govern. Cadascuna d’aquestes línies dirigides a les entitats locals està dotada amb 200.000 euros que aporten la Diputació d’Alacant i la Generalitat Valenciana. L’objectiu és el desenvolupament dels mecanismes de transparència, participació ciutadana i rendició de comptes imprescindibles per generar la confiança de la societat.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: