La Diputació d’Alacant mobilitza 7 milions d’euros per millorar les instal·lacions esportives dels municipis de la província

Per segon any consecutiu, la Diputació d’Alacant ha activat el Pla +Esport, un paquet ambiciós inversor dotat amb set milions d’euros i destinat a la construcció, ampliació o millora de les instal·lacions esportives municipals.

El president de la institució provincial, Carlos Mazón, ha destacat la importància dʻaquesta convocatòria, “que posa de manifest el compromís de la Diputació amb lʻesport local”, al mateix temps que ha explicat que gràcies a aquesta, “els nostres pobles poden optimitzar i modernitzar les infraestructures destinades a aquest fi, facilitant la pràctica esportiva als veïns i ajudant al creixement dels seus clubs i esportistes”.

La construcció de pistes de pàdel, de frontó o de vòlei platja, l’ampliació de vestuaris, la rehabilitació de piscines, la pavimentació de pistes poliesportives, la creació de circuits de skate, la renovació de la il·luminació dels pavellons o la instal·lació de grades són algunes de les actuacions que podran executar els ajuntaments gràcies a aquest important programa de subvencions, impulsat per primer cop el passat exercici per l’equip de govern que lidera Mazón.

“El Pla +Esport, que està previst que s’aprovi en el proper ple ordinari, repartirà set milions d’euros entre tots els municipis de la província”, ha manifestat, per part seva, el diputat responsable de l’àrea, Eduardo Dolón, qui ha reiterat “el suport de la institució als consistoris en un àmbit tan rellevant per a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans com és lʻesport”.

Aquesta línia d’ajuts distribuirà entre les localitats de la Marina Alta més de 1,6 milions d’euros, mentre que entre les de la Marina Baixa seran 871.253 euros.

Per la seva banda, el Baix Segura rebrà prop d’1,4 milions d’euros, igual que ho farà la zona de la Muntanya. El Vinalopó percebrà aproximadament 1,2 milions i L’Alacantí, 549.080 euros.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: