La Diputació d’Alacant inverteix 135.000 euros en el desenvolupament d’activitats culturals d’especial relleu

La Diputació d’Alacant destinarà aquest any un total de 135.000 euros a l’exercici d’activitats culturals d’especial relleu en els municipis de la província. Mostres de teatre, recitals, festivals de música o cicles de cinema són algunes de les diferents propostes que es duran a terme gràcies a aquest programa d’ajudes que arribarà a 24 localitats.

Entre les subvencions més destacades es troben quatre ajudes de 7.900 euros cadascuna per col·laborar en l’organització de l’XXIII Festival Internacional de Guitarra José Tomás de Petrer, la Primavera Hernandiana 2020 d’Oriola, el X Festival de Jazz d’Elx i el XXVII Certamen febrer Musical de Cox.

A més, la Diputació d’Alacant aporta 8.418 euros a el desenvolupament de Petit Teatre a Sant Joan d’Alacant, 7.150 euros a l’Festival de Circ i Arts Afins Hop !!! de Villena, 7.097 euros a l’cicle de Teatre Familiar de Calp, 6.779 euros a la IX Mostra de Teatre de Crevillent, 6.120 euros a la Jornada de Música Antiga i Barroca de Callosa d’en Sarrià, 6.000 euros als Concerts de Cambra de l’ Vall de Gallinera i 5.910 euros estan destinats a la proposta Sent-me Cocentaina 2020.

La VIII Mostra de Teatre Infantil d’Agost, el concurs de Vestits de paper de Banyeres de Mariola, l’escenificació de la Llegenda de l’Encantà de Guardamar de la Segura, la representació de l’Acte Sacramental dels Reis Mags de Cañada, el Misteri de Reis de Gata de Gorgos i la representació de la Clau de Thiar per a la Victòria de Pompeu a Hispània de Pilar de la Foradada, que reben al voltant de 5.000 euros cadascuna, són altres de les diverses propostes culturals que es duran a terme gràcies a aquesta convocatòria de subvencions.

Altres municipis com Rafal, Altea, Catral, Benigembla, Albatera, l’Orxa i La Vila Joiosa també percebran ajudes que oscil·len entre els 3.600 i els 4.500 euros cadascuna.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: