La Diputació d’Alacant estabilitza i augmenta la plantilla del Centre Doctor Esquerdo amb 120 professionals

La Diputació d’Alacant ha estabilitzat i augmentat la plantilla del Centre Doctor Esquerdo amb 120 professionals amb l’objectiu de millorar el servei que presta als usuaris. D’aquesta manera, durant aquest exercici, la institució provincial ha realitzat un important esforç inversor per donar estabilitat als treballadors que exerceixen la seva feina en aquest centre sociosanitari especialitzat en salut mental i reforçar l’equip amb noves incorporacions.

Tot i no ser una competència de la Diputació d’Alacant, ja que aquesta correspon a la Generalitat, estem invertint més que mai per millorar aquest servei sociosanitari tan important per a la nostra província”, ha indicat el diputat responsable, Juan Bautista Rosello, que ha recordat que la institució provincial destina cada any més de tretze milions dʻeuros al Doctor Esquerdo “ja que el centre no rep ni un euro de finançament per part de lʻadministració autonòmica”.

De les 120 places, un total de 108 són ocupades per funcionaris de carrera, entre ells tres metges especialistes en psiquiatria, sis tècnics auxiliars sanitaris, un tècnic de gestió econòmica, així com 70 auxiliars sanitaris i 27 auxiliars de serveis generals, que se n’aniran incorporant les properes setmanes.

A més, i fins a cobrir aquestes 120 places, la Diputació ha incorporat com a reforç altres dotze professionals més, en aquest cas com a interins: 4 infermers, 3 auxiliars de serveis generals i 5 auxiliars sanitaris.

Rosello ha apuntat, sobre això, que “aquestes dades suposen un augment quantitatiu i qualitatiu de la plantilla de professionals que atenen els serveis de salut mental del Centre Doctor Esquerdo”, alhora que ha destacat la “sensibilitat, el compromís i l’esforç que aquest equip de govern ha demostrat al llarg d’aquesta legislatura per augmentar els recursos humans i materials d’un servei essencial per a nosaltres”

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: