La Diputació d’Alacant desenvolupa els tallers d’empoderament femení en diversos municipis de la província

La Diputació d’Alacant, a través de l’àrea de Serveis Socials i Igualtat, ha posat en marxa un any més el programa de desenvolupament del talent i apoderament femení ‘Amb molt d’amor propi’. Els tallers impartits per la professora Silvia Angélica Adriasola es desenvolupen en vuit municipis de la província i són gratuïts.

Promoure el creixement personal i professional de les dones és el principal objectiu d’aquesta proposta que es desenvolupa fins edirigida a promoure estratègies encaminades a l’èxit i la satisfacció personal. La diputada de l’àrea, Mª Carmen Jover, ha explicat que “es tracta de dotar les assistents d’eines per augmentar l’empoderament professional, econòmic i social, potenciant la seva visibilitat, la creació de xarxes i el triomf en l’assoliment de les seves metes” .

Els tallers tenen una durada de 20 hores i en ells es treballa en diferents sessions la motivació, el compromís, els estereotips de gènere, el lideratge, la identificació de barreres, i l’elaboració d’un pla d’empoderament personal i professional. Sempre perseguint com a objectius específics desmuntar estereotips de gènere, transformar les creences limitants i els bloquejos emocionals, enfortir la resiliència personal, identificar el valor afegit de cada participant, fomentar el màrqueting personal, treballar sobre el perfil competencial de cada participant i potenciar una imatge positiva , una alta autoeficàcia i confiança personal.

Els municipis que acullen les diferents sessions d’aquestes trobades, que van començar a l’octubre i es prolongaran fins a finals de novembre, són Vila Joiosa, Sant Joan d’Alacant, Benidorm, Dénia, Novelda, Xàbia i Crevillent.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: