La Diputació d’Alacant completa l’itinerari ciclista de la Vereda de Sendres d’Elx entre Bassars i el Fondo

La Diputació d’Alacant treballa aquests dies en les obres de reforç de ferm i implementació d’itinerari ciclista en el tram de la CV-851 Ronda Sud d’Elx comprès entre les pedanies de Les Baies i Asprillas, que compten amb un pressupost de 372.000 euros. Aquesta actuació, entre els quilòmetres 14 i 16, se suma a les ja executades fins a la data i permetrà completar el carril cicle-peatonal de la ‘Vereda de Sendres’ entre Bassars i el Fondo, gràcies a una inversió de la institució provincial que supera en el seu conjunt els 1,5 milions d’euros.

El diputat de Carreteres, Alejandro Morant, acompanyat pel diputat per la comarca, Joan de Déu Navarro, ha visitat aquest matí la zona, on ha destacat “l’esforç que està realitzant la Diputació d’Alacant per a millorar la seguretat viària d’aquesta carretera, molt utilitzada pels ciclistes, apostant per implantar un itinerari cicle-peatonal des de les proximitats de Parc Natural del Fondo fins a la pedania de l’Altet, passant al costat de el Parc Natural de les Salines “. En aquest sentit, ha apuntat que els trams que queden per executar ja estan projectats i es duran a terme en els propers exercicis “per tancar aquest circuit que permetrà connectar totes les pedanies de sud d’Elx”.

La CV-851 és una carretera que presenta un traçat pla, amb llargues rectes i corbes de gran radi, circumstàncies que motiven que sigui una via molt utilitzada pels ciclistes, especialment els caps de setmana. Això ha portat a la Diputació a impulsar en els últims anys un projecte, executat en diverses fases, per implantar un itinerari ciclista que millori la seguretat dels usuaris.

A l’qüestió, el diputat il·licità Joan de Déu Navarro ha assenyalat que “des de la Diputació d’Alacant estem treballant per tenir millors carreteres, oferint als ciutadans itineraris més accessibles i segurs”, a el temps que ha reiterat “el compromís absolut de la institució provincial amb la ciutat d’Elx “.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: