La Diputació confia en la constitució de la comissió de patrimoni per a trobar la millor ubicació possible al futur Conservatori de Castelló

La Diputació Provincial dóna suport a la reivindicació dels directors de conservatoris i el seu alumnat perquè Castelló puga comptar com més prompte millor amb un edifici ampli que reunisca les condicions tècniques necessàries per a impartir les classes amb les majors garanties acadèmiques. Així li ho ha transmés la diputada de Cultura, Ruth Sanz, als directors dels conservatoris amb els quals ha mantingut una reunió telemàtica en la jornada de hui. En la trobada han participat Antonio Rodríguez pel Conservatori Professional de Música Mestre Tárrega, Susana Rodrigo pel Conservatori Professional de Dansa, Vicent Campos pel Conservatori Superior de Música Salvador Seguí i Miguel Monar per la Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló (EASD).

En aquest context, la diputada s’ha referit a la proposta de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, recolzada pel president de la Diputació, José Martí, per a la constitució d’una comissió a tres (Ajuntament de Castelló, Diputació i Generalitat Valenciana) que pose en comú el patrimoni amb el qual compten en la capital les tres institucions i arribe a acords d’intercanvi o cessió, a fi d’oferir a la ciutadania els millors serveis possibles. Creu que «seria l’escenari ideal per a trobar la millor solució possible a la ubicació del futur conservatori, en la qual em consta que estan treballant tant la Generalitat Valenciana com l’Ajuntament de Castelló».

En el transcurs de la reunió, els directors dels conservatoris han proposat que el president de la Diputació i la diputada de Cultura visiten les seues instal·lacions actuals per a conéixer de prop la problemàtica per la qual travessen. La diputada ha agraït la invitació, assenyalant que la visita es realitzarà com a s’avance en el procés de desescalada i els protocols covid permeten l’accés de personal alié als centres educatius.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: