La Diputació aprofundix en la dinàmica i atén les necessitats de la Escola de Viticultura i Enología de Requena

El diputat provincial d’Educació, Paco Comes, ha visitat la Escuela de Viticultura y Enología Félix Jiménez de Requena, dependent de la Diputació de València on s’imparteixen quatre cicles de Formació Professional. Acompanyat per la directora de l’escola, Águeda Serrano, i per l’alcaldessa de Requena, Rocío Cortés, el diputat ha volgut conéixer de primera mà les instal·lacions d’este centre, que té capacitat per a 240 estudiants, entre les quals destaquen el celler experimental, els laboratoris de química enològica, d’anàlisi instrumental, microbiologia, enologia i tast, els tallers forestals, els hivernacles i el servei de residència i menjador escolar per als alumnes que cursen els cicles.

Durant la visita, el responsable d’Educació de la Diputació ha pogut aprofundir en les dinàmiques de l’escola i en les necessitats d’esta, i ha aprofitat per a reconéixer “el gran treball i la labor del personal d’este centre, que compta ja amb més de 60 anys de trajectòria”. També ha comprovat com els futurs enòlegs es preparen realitzant pràctiques en els laboratoris i en els tallers forestals.

Prèviament, el diputat va visitar l’Ajuntament de Requena juntament amb l’alcaldessa de la localitat i va signar en el Llibre d’Honors i Distincions.

Cicles formatius i camps de pràctiques

La Escuela de Viticultura y Enología Félix Jiménez oferix quatre cicles de Formació Professional, dos relacionats amb la indústria alimentària: Tècnic en Olis d’Oliva i Vins (grau mitjà) i Tècnic en Vitivinicultura (grau superior); i altres dos orientats a activitats agroforestals: Tècnic en Aprofitament i Conservació del Medi natural (grau mitjà) i Tècnic en Gestió Forestal i del Medi natural (grau superior).

Així mateix, compta amb el camp de pràctiques i experiències ‘Los Coloraos’, situat en la carretera de Requena-Villar de Olmos i amb set hectàrees de vinya per a realitzar pràctiques de viticultura, i la finca El Almendro, amb 33 hectàrees de terreny forestal per a les activitats pràctiques forestals.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: