La desena edició dels Premis al Comerç Local de Benicarló ja té guanyadors

Els Premis al Comerç 2017 que cada any (i ja en van deu) entrega la Regidoria de Comerç, han volgut reconéixer una vegada més l’esforç de les empreses i establiments de Benicarló per millorar el servei que ofereixen als consumidors i clients. Els premis reconeixen aquest esforç i animen el sector comercial de la ciutat a continuar treballant en la bona direcció.

Pel que fa a la categoria d’Innovació, Renovació i Imatge Comercials, el premi ha estat per a Viajes Ecuador, com a reconeixement a l’esforç, el treball i la inversió que aquesta agència de viatges ha dut a terme aquest any, realitzant una reforma integral del local i una ampliació de més del 50% de la seua superfície comercial.

El premi a la Solidaritat i a la Responsabilitat Social Empresarial ha estat per aJ&E Peluquería y Estética, per la seua col·laboració amb l’ONG Mechones Solidarios, a través de la qual organitza tallades solidàries de cabells per a elaborar perruques que després s’entreguen a persones sense recursos. La perruqeria també col·labora amb la delegació de Benicarló de l’Associació Espanyola Contra el Càncer donant perruques per a persones malaltes que les puguen necessitar i funcionen com a banc de recollida de donacions de perruques per part de persones anònimes.

En la categoria de Trajectòria Empresarial que reconeix els establiments o empreses amb una antiguitat major de 50 anys, ha resultat guanyador el Forn de Pa Santi, una empresa familiar que va fundar el pare de l’actual propietari, Santiago Caldés Segura, i que es dedica a l’elaboració de pa i pastes artesanes. L’empresa està integrada en el Gremi de Forners i Pastissers de Castelló i compta amb dos establiments: un obrador amb venda al públic ubicat al carrer de Sant Francesc i una parada situada al Mercat Municipal destinada a la venda dels productes que elaboren en el seu obrador i on també disposen de zona de degustació.

El Premi a la Qualitat Comercial ha quedat desert per no haver-se presentat cap candidatura.

L’entrega de les distincions a tots els guanyadors es durà a terme aquest diumenge 17 de desembre en un acte que tindrà lloc a la Capella del Convent a les 12.00 hores i on es donaran a conéixer també els guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal.

 

Informació i Foto: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: