La delegada del Consell a Castelló es reuneix amb els alcaldes de Culla i Benassal per abordar les iniciatives de la Generalitat als dos municipis

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Culla i Benassal amb l’objectiu de conèixer les necessitats dels dos municipis de l’Alt Maestrat i l’estat de les inversions de la Generalitat als dos municipis.

Fabregat s’ha reunit amb Heredio Bellès, alcalde de Culla, que ha fet un repàs de les principals necessitats del municipi com ara la creació d’un centre de dia, la millora de vials o el condicionament d’un aparcament per a automòbils i autobusos.

Posteriorment, Fabregat s’ha desplaçat a Benassal on ha mantingut una trobada de feina amb la seva alcaldessa, Elia García, i representants de la corporació municipal. En aquesta reunió s‟han abordat projectes estratègics per a la ciutat, especialment en matèria de turisme, serveis socials, educació o la creació d‟un taller d‟ocupació.

Fabregat ha destacat que amb aquestes reunions es posa de manifest “el ferm compromís del president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb els municipis de lʻinterior de la província de Castelló” amb lʻobjectiu de “tenir una escolta activa i propera per conèixer les seves propostes per millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d