La Delegació del Consell a Castelló ofereix aquest proper dimecres 16 de març a la Casa dels Caragols el concert ‘Sentim la festa’ previ a la celebració de la Magdalena

La Casa dels Caragols, seu de la Delegació del Consell a Castelló, celebra aquest dimecres, 16 de març, a les 19 hores, el concert gratuït ‘Sentim la festa’, previ a l’inici de les festes de la Magdalena. Una actuació organitzada per Turisme Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

Es tracta d’un concert de piano i veu, interpretat pel director i productor musical castellonenc, Juanjo Carratalà, i la cantant, Sabrina Navarro que ofereix un repàs pels temes tradicionals associats a la festa, com la ‘Manta al coll’ o ‘ Tramusso d’Àfrica’, en un format diferent.

Segons la directora territorial de Presidència, Eva Redondo “el concert cerca la posada en valor de la música ‘festera’ a través d’un tipus de format més proper als estàndards de la música concertística”.

Redondo ha afegit que “des de Presidència de la Generalitat, continuem amb el nostre programa cultural a la Casa dels Caragols en el marc del projecte Palaus Transparents, en aquesta ocasió oferint un aperitiu a unes festes de la Magdalena especials, després de dos anys sense poder celebrar-se” .

Amb més de 60 treballs discogràfics i intervencions a la televisió Juanjo Carratalà ha rebut diferents reconeixements a la seua trajectòria com el premi Carles Santos de la música Valenciana. Per la seva banda Sabrina Navarro és cantant i trompetista professional, compagina la docència amb les gires Operación Homenaje ‘El músical’, Mónica Naranjo ‘El tributo’ i ‘Contigo Aprendí’, tribut al cantant Luis Miguel.

Durant el concert també es versionaran les conegudes cançons populars ‘La panderola’; ‘Penyagolosa’; ‘La tarara’; ‘A la vora del riu mare’ ; ‘El barranc de l’assut’; ‘Maria Rosa’; ‘Els penis són’; ‘El got’; ‘Posa vi’; ‘Ja plora el xic’; ‘Mareta’; ‘Sant Rorro’; ‘Xuxo Xuxero’ i ‘Unfla el baló’.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: