La cursa Orgull Albinegre està de tornada

Tal com es va avançar el 18 març passat, Orgull Albinegre està de tornada. Dins el programa d’esdeveniments i activitats del Centenari no podia fallar un dels actes que més furor havia causat als carrers de Castelló els darrers anys. La tornada de la propera edició d’Orgull Albinegre, la carrera del Centenari del CD Castelló, es farà realitat gràcies a la implicació de Run Addiction i la Fundació Albinegra, organitzadores de l’esdeveniment.

La presentació ha tingut lloc aquest divendres a la sala de premsa de l´Estadi Castalia, que ha comptat amb l´assistència del gerent de Run Addiction, Vicente Gozalbo; el regidor d’Esports, Omar Braina; Javier Heredia i Enrique Mulet Quintana, representant el CD Castelló i la Fundació Albinegra, respectivament.

Aquesta sisena edició, que tornarà a aglutinar centenars de corredors el 22 de maig per la ciutat de Castelló amb l’objectiu de fomentar l’esport i l’albinegrisme, ja compta amb més de 300 inscrits. Recordem que per gaudir d’aquesta experiència podeu allistar-vos a través de la pàgina http://www.urbanrunningcastellon.com o personant-vos a la botiga de Run Addiction, ubicada a l’Av. Pérez Galdós, nº4, Castelló.

La Fundació Albinegra anima tota la societat de Castelló a apuntar-se a aquesta edició especial d’Orgull Albinegre, que resta menys d’un mes per arrencar i servirà per posar en valor l’impacte esportiu del CD Castelló a l’any del seu Centenari.

‘A la memòria, arriba la glòria’
‘PAM PAM ORELLUT’

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: