La creativitat de TikTok, al servei de la igualtat i contra la violencia de genere

L’Ajuntament de Peníscola presenta “Peníscola per la igualtat i contra la violència de gènere”, certamen que, al voltant de l’hashtag # Peñiscolacontralaviolenciadegénero, recopilarà vídeos a la xarxa social TikTok per conscienciar i lluitar per la igualtat i contra la violència de gènere.

Per participar no és necessari disposar d’equips professionals, n’hi haurà prou amb un mòbil … i una bona història per explicar! Formar part del certamen és tan senzill com pujar un vídeo a la plataforma Tik Tok amb el hashtag de l’concurs i omplir el següent formulari d’inscripció (en on també es poden consultar les bases).

La temàtica de l’certamen serà tot el que faci a la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere. La durada màxima dels vídeos serà de 60 segons, i es poden utilitzar totes les possibilitats creatives que proporciona la pròpia xarxa social TikTok.

Per poder ser part de l’certamen serà necessari que la persona participant viva, estudiï, treballi o hagi nascut a Peníscola.

L’objecte de la convocatòria és l’estímul entre la ciutadania de la reflexió i la capacitat creativa de la mateixa contra la violència de gènere i la lluita per la igualtat; i s’ha triat la plataforma Tik Tok per la seva alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

El certamen compta amb un primer premi dotat d’un Ipad. La data límit per a la inscripció és el 19 de novembre de 2021 i els guanyadors es donaran a conèixer el 25 de novembre de 2021.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: