La continuïtat del CD Vall d’Alba està garantida

La continuïtat del CD Vall d’Alba està garantida. Així ho ha traslladat l´alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina, després de la reunió que ha mantingut amb la direcció de l´entitat esportiva que presideix Rubén Traver.

“Ens reunim amb el CD Vall d’Alba amb la voluntat de garantir la viabilitat financera que l’entitat esportiva necessita. Són molts nens els que militen en alguna de les categories del CD Vall d’Alba i la voluntat de l’equip de govern és que puguin continuar practicant esport, pels beneficis físics que suposa i pels valors que inculca els adolescents”, ha subratllat Marta Barrachina, que ha estat acompanyada a la trobada de feina dels regidors Andrés Gual, primer tinent alcalde, i David Roures, regidor d’Esports.

L’alcaldessa s’ha compromès amb la direcció del CD Vall d’Alba a millorar la subvenció anual. “Són més de 200 nens els que formen part del club actualment, una xifra que va a més, i que va d’acord amb l’ascens de l’entitat a Primera Regional Aficionats, alhora que altres grups també tenen opcions serioses de pujar de categories.

Cal ressaltar que l’Ajuntament de la Vall d’Alba manté una línia de suport constant i directe a l’entitat. Així mateix, l’equip de govern municipal continua treballant en la millora de les instal·lacions esportives de constants inversions que contribueixen a incrementar el confort dels usuaris.

Informació i Foto: Ajuntament de la Vall d’Alba

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d