La Conselleria d’Obres Públiques renova les parades del TRAM de Castelló

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha renovat les parades de el TRAM de Castelló amb la instal·lació de vuit marquesines i baranes de protecció.

Segons ha explicat el conseller Arcadi Espanya, “aquestes obres s’emmarquen en les actuacions que la Conselleria està escometent per millorar el transport públic en els municipis de la Comunitat Valenciana”. Així mateix, ha remarcat que l’objectiu és “aconseguir un transport públic més segur, senzill i còmode des de l’inici de l’trajecte, que comença a la parada, al lloc d’espera”.

Així, el conseller d’Obres Públiques ha valorat la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló a la realització de les obres i ha destacat la inversió de 110.000 euros que la Conselleria ha realitzat a la renovació de les parades de l’TRAM. Per Arcadi Espanya, “es tracta d’una actuació per i per les persones, pensada en els usuaris i usuàries que la seva mobilitat depèn de l’transport públic”.

En aquest sentit ha afegit que “a més, en la lluita contra el canvi climàtic, que es fa més urgent dia a dia, cal oferir una bona alternativa a el vehicle privat, fer més accessible, en tots els sentits, a el transport públic”.

Amb la instal·lació d’aquestes vuit marquesines i les baranes de protecció, la Conselleria té l’objectiu de millorar les condicions d’espera i utilització de les parades pels usuaris i usuàries de l’TRAM, especialment pel que fa a la protecció davant les inclemències de el temps amb les marquesines i pel que fa a la seguretat, mitjançant les baranes de protecció.

Les marquesines i baranes s’han instal·lat en els dos sentits de Avinguda de la Mar / Torreblanca i de la plaça Cardona Vives; a la Plaça Tetuan, sentit Grau; a l’Avinguda Rei En Jaume, sentit UJI; a la Plaça de la Independència, sentit UJI, ia la Plaça Borrull, sentit UJI.

Les marquesines tenen una longitud de 4 metres i 1,5 metres d’amplada, amb estructura d’acer i vidre temperat, banc per poder seure i suport isquiàtic.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: