La Conselleria d’Obres Públiques i Mobilitat convocarà aquest mes de maig la Taula contra l’Intrusisme en un Taxi

2626 / 5000
Resultados de traducción
La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat va convocar aquest mes de maig, la Taula contra l’Intrusisme de l’Taxi per seguir treballant de forma conjunta.

Aquesta convocatòria de la Taula ha estat una de les conclusions a què s’ha arribat en la reunió que ha mantingut la secretària autonòmica d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, María Pérez, acompanyada pel sotssecretari de la Conselleria, Rafa Briet, amb una representació de l’Associació Plataforma Caragol de València, encapçalada pel seu president Sergio López amb l’objectiu d’anul·lar la manifestació prevista per demà dimecres, 5 de maig.

Així mateix, també s’ha aconseguit el compromís que la Conselleria i el sector de l’Taxi treballaran conjuntament en un full de ruta que permeti avancen en el desenvolupament reglamentari de la mobilitat a les ciutats de la Comunitat.

Per a la Conselleria de Mobilitat, el sector de l’taxi és un servei públic essencial per a la mobilitat ciutadana i fonamental per a altres sectors econòmics molt importants, com el turisme, que s’ha vist molt afectat per les restriccions imposades per la pandèmia.

Davant d’aquesta lamentable situació, la Conselleria ha obert una línia d’ajudes directes per arribar a tot el sector de la Comunitat Valenciana que supera més de 4.500 llicències i donar suport als treballadors i treballadores de l’taxi. El total d’aquests ajuts ascendeix a 4,7 milions d’euro i seran com a mínim de mil euros per persona beneficiària.

A aquesta iniciativa se sumen els préstecs bonificats de l’Institut Valencià de Finances (IVF), que inclouen trams no reemborsables de fins al 30%, i dels quals també es poden beneficiar les persones titulars de les 4.500 llicències de taxi de la Comunitat Valenciana.

A més, la Conselleria de Mobilitat també ha previst articular altres mesures d’ajuda a el sector com aportacions per a promoure la renovació de la flota de taxis de les tres províncies o la realització de campanyes informatives institucionals per fomentar l’ús d’aquest mitjà de transport.

La Taula contra l’Intrusisme en el sector de l’Taxi està constituïda per representants de les diferents administracions, associacions de el sector, així com les forces i cossos de seguretat de l’estat per coordinar-se i treballar sobre aquesta qüestió.

En aquest sentit també cal destacar la relació de diàleg i consens entre la Conselleria i les diferents plataformes i associacions de el sector de l’taxi, amb la celebració de trobades i reunions periòdiques per conèixer directament la problemàtica de el sector i buscar solucions conjuntes.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: