La Conselleria d’Obres Públiques i Mobilitat avança en la senyalització de la connexió ciclista entre Sagunt i Puçol

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, dins de les seves actuacions per promoure una mobilitat més sostenible, està realitzant els treballs de senyalització de la connexió ciclista entre Sagunt i Puçol.

Es tracta de les primeres obres de el nou itinerari que discorrerà, al llarg de 5,7 quilòmetres, sobre el traçat de diferents camins rurals i abastarà des del final de l’nucli urbà de Puçol fins al començament del de Sagunt.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha explicat que en el nou recorregut entre aquestes localitats de les comarques de Camp de Morvedre i de l’Horta, Nord, “amb el qual es donarà resposta a les necessitats mediambientals dels veïns i veïnes de la zona “, compartiran plataforma ciclistes, vianants i vehicles motoritzats.

“Iniciatives com aquesta, que afavoreixen la connexió intermunicipal i intercomarcal i permeten conviure en condicions de seguretat fluxos motoritzats i no motoritzats en els entorns urbans, són fonamentals en la gestió de les infraestructures públiques”, ha assenyalat el titular de Política Territorial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: