La conselleria d’esport convoca ajudes per més d’1,8 milions d’euros per al foment de l’esport federat i els programes de tecnificació esportiva

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria d’ajudes destinades al foment de l’esport federat i als programes de tecnificació esportiva per a l’any 2019.

Mitjançant aquesta convocatòria, la Conselleria hi destinarà un màxim d’1.857.980 euros, la qual cosa suposa un increment del 26 %, és a dir, de 382.980 euros respecte a la convocatòria d’ajudes de l’any passat.

D’aquestes ajudes, 900.000 euros estan destinats al programa I de gestió i funcionament; 682.980 euros, per al programa II d’activitats esportives, i 275.000 euros, per a despeses ocasionades pel programa III de tecnificació esportiva.

Les entitats beneficiàries seran les federacions esportives que desenvolupen la seua activitat en l’àmbit competencial de la Generalitat, excepte les que disposen d’una subvenció per línia nominativa. D’aquesta manera, la Generalitat col·labora amb les federacions esportives valencianes i facilita els recursos econòmics i les mesures de suport als esportistes d’elit i la inclusió d’aquests en programes de tecnificació esportiva i plans especials de preparació.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’iniciarà l’endemà a la publicació en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ d’aquesta convocatòria i finalitzarà el 28 de març de 2019.

La presentació de la sol·licitud es realitzarà per mitjans electrònics. Per a això s’accedirà a l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat accessible a través de l’https://sede.gva.es i es buscarà en l’àrea d’ajudes, beques i subvencions el procediment corresponent a aquesta convocatòria o s’hi accedirà directament a través de l’adreça d’Internet: http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=2926.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: