La conselleria de Sanitat oferirà 4.507 places d’ocupació pública el 2023

La Mesa Sectorial de Sanitat ha aprovat l’Oferta d’Ocupació Pública de 2023, en què es preveuen 4.507 places d’ocupació pública que la Conselleria de Sanitat publicarà en el marc d’aquesta oferta.

Aquesta oferta inclou 1.300 places estatutàries que en els processos d’estabilització anteriors van quedar desertes. D’aquestes places, 1.155 són infermeres o infermers, 18 són places de metges d’urgències hospitalàries i 127 de tècnics especialistes en radiodiagnòstic.

A més, en aquesta OPE s’hi incorporen 1.982 places, de les quals 1.853 són places estatutàries i 129 són llocs funcionarials de gestió sanitària.

Finalment, del total de places ofertes, 1.225 són places estatutàries que es reserven per a la promoció interna de personal fix de diferents categories.

Així mateix, la Mesa Sectorial de Sanitat ha aprovat també una nova Relació de Llocs de Treball (RPT), amb la finalitat d’incloure els nous llocs i que quedi reflectit tot el personal funcionari gestionant per la Conselleria de Sanitat a la RPT. D’aquesta manera, es garanteix que aquests llocs puguin ser inclosos a les ofertes d’ocupació pública i en convocatòries de provisió per cobrir-les amb caràcter definitiu.

Personal dels departaments Dénia i Manises

D’altra banda, la Mesa Sectorial de Sanitat ha aprovat els Projectes de Decret del Consell, de regulació en matèria de personal dels efectes de l’extinció del contracte de gestió de servei públic per concessió dels departaments de salut de Dénia i Manises, a el moment en què passin a ser gestionats per la Conselleria de Sanitat després de la finalització dels contractes amb les concessions.

De fet, el contracte amb la concessionària que gestiona el departament de salut Dénia finalitza el 31 de gener del 2024 i el que gestiona el departament de salut de Manises acaba el proper 6 de maig del 2024.

Per tant, l’endemà d’ambdues dates, el personal dels dos departaments s’integrarà al sistema públic sanitari amb la figura de personal laboral a extingir, i passarà a ser gestionat per la Conselleria de Sanitat.ç

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: