La Conselleria de Política Territorial premia el compromís de 14 centres docents amb la mobilitat sostenible

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha lliurat els premis #HuiDescansaElCotxe 2020, amb els quals distingeix el compromís amb la mobilitat sostenible de 14 centres docents i 6 persones pertanyents a la comunitat educativa (professorat i pares i mares).

L’objectiu de la iniciativa #HuiDescansaElCotxe és fomentar el diàleg sobre opcions de desplaçament més respectuoses amb el medi ambient en l’àmbit familiar i escolar, és a dir, abordar amb els i les escolars la sostenibilitat en els desplaçaments i explorar opcions de canvi en la seva vida quotidiana.

En aquest sentit, es pretén que l’alumnat dels centres docents, amb la col·laboració dels seus pares i mares, es plantegi alternatives no contaminants per a la seva mobilitat diària amb per exemple anar caminat, fer servir més la bicicleta o utilitzar el transport públic.

Vídeos amb coreografies

Durant la tardor de 2020, alumnes i alumnes dels centres educatius públics i privats de la Comunitat Valenciana, amb edats compreses entre els 7 i els 9 anys, van elaborar i van gravar un vídeo amb una coreografia original a partir d’una cançó de cantautor Dani Miquel sobre mobilitat sostenible.

Aquestes interpretacions es van pujar a la xarxa social Instagram perquè fossin visualitzades i compartides amb pares i mares, amistats, professorat, tutors i tutores i altres persones interessades en el tema.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: