La Conselleria de Política Territorial inverteix més d’un milió d’euros per adequar espais a les platges d’Orpesa de Mar

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, invertirà més d’un milió d’euros en dues actuacions d’adequació d’espais en platges de la localitat d’Orpesa de la Mar. Concretament, es tracta de millores a la via verda que uneix aquest municipi de la comarca de la Plana Alta amb el de Benicàssim.

Així, es destinaran 550.000 euros per habilitar una zona d’estacionament en un punt mitjà de el traçat de la via verda, a la platja de la Renegà, per tal d’evitar l’ús i ocupació de zones de vegetació i bosc.

D’altra banda, amb un pressupost de 470.000 euros, es va a procedir a condicionar l’àrea d’aparcament en l’entrada a la via verda, situada en els voltants de l’nucli urbà i la platja de la Concha.

Pel conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, l’objectiu d’aquestes actuacions, “fruit de la col·laboració ferma entre l’ajuntament d’Oropesa de la Mar i la Generalitat”, és doble: “d’una banda, tractem de millorar la mobilitat sostenible i, de l’altra, volem potenciar el turisme com a sector fonamental a la Comunitat Valenciana “.

Així, el titular de Política Territorial ha explicat que les actuacions d’adequació al costat de la via verda “prepararan terrenys ja utilitzat per visitants del municipi d’Orpesa per estacionar els seus vehicles i anar a la platja o fer servir la bicicleta” i “contribuiran a millorar la marca turística d’Orpesa de Mar “.

“Es tracta, en definitiva, -ha dit el conseller-, de promoure un turisme sostenible i saludable, més enllà de el sol i la platja, que aposta per valors com la mobilitat i la pràctica d’exercici en el temps lliure”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: