La Conselleria de Mobilitat posa en marxa un nou servei d’autobusos a la Ribera per facilitar la connectivitat entre els municipis

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat posarà en marxa la setmana que ve un nou servei de transport per facilitar la connectivitat entre els municipis de la Ribera Baixa i també l’arribada a Alzira, a la Ribera Alta.

Així, el servei d’autobusos ‘Ribera Baixa Algemesí-Alzira’ donarà cobertura a les següents localitats d’Albalat de la Ribera, Algemesí, Alzira, Benicull de Xúquer, Corbera, Cullera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà de Xúquer, Riola i Sueca .

El contracte d’emergència amb l’empresa concessionària, que suposa una inversió de 782.308 euros per als pròxims dos anys, comprèn 5 línies d’autobús: Cullera-Sueca-Albalat-Hospital-Alzira; Cullera-Sueca-Algemesí; Sueca-Cullera-Favara-Alzira; el Perelló-Corbera-Hospital-Alzira, i el Perelló-Sueca.

Amb les noves rutes es donarà cobertura a una població de prop de 280.000 persones per al que comptarà amb vehicles de menys de 10 anys d’antiguitat, que realitzaran més de 475.000 quilòmetres anuals.

“El nou servei d’autobús va a permetre millorar tant la freqüència de pas com les connexions entre els municipis de la Ribera Baixa i també facilitarà l’accés a importants serveis públics com l’Hospital de la Ribera, les estacions de rodalies o el centre administratiu” , ha declarat el Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, en la presentació de les noves rutes a la localitat d’Algemesí, un acte que ha comptat amb l’assistència d’alcaldes i alcaldesses de la comarca.

“Aquest projecte de millora permanent de l’transport públic-ha continuat Espanya-, que ha estat possible gràcies a la col·laboració i treball conjunt amb representants municipals de la comarca, serà una realitat entre finals del mes d’agost i principis de setembre”.

Servei directe a l’hospital

Les noves rutes d’autobús van a facilitar que els municipis de Riola, Polinyà, Benicull i Albalat de la Ribera tinguin accés directe a l’Hospital de la Ribera ia la ciutat d’Alzira, de què no tenen actualment i, a més, es reforça la comunicació amb Algemesí i l’estació d’Adif a aquesta ciutat.

A més, es millora, amb caràcter general, el nivell de servei amb què compten els municipis afectats i es reforça la relació de les poblacions més petites amb les capçaleres comarcals -Cullera, Sueca, Alzira, Algemesí-, i d’aquestes entre si.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: