La Conselleria de Mobilitat habilita un servei de transport gratuït fins als punts de vacunació massiva instal·lats en IFA i Ciutat de la Llum

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya ha presentat a Elx i Alacant, juntament amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, el servei de transport gratuït que la Conselleria ha preparat per facilitar l’accés de tots els ciutadans i ciutadanes als punts de vacunació massiva que s’han instal·lat a la Institució Firal Alacantina (IFA) i la Ciutat de la Llum i que donaran cobertura a les àrees d’Elx, Santa Pola i Alacant.

A la presentació d’aquest servei de transport també han assistit l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala; l’alcalde d’Elx, Carlos González; i l’alcaldessa de Santa Pola, Loreto Serrano.

Amb l’objectiu de proporcionar l’accés a el punt de vacunes d’una manera “fàcil, còmoda i segura”, Arcadi Espanya ha explicat que s’habilitarà a partir d’dilluns un servei d’autobús gratuït fins a les instal·lacions d’IFA i de la Ciutat de la Llum , l’horari es podrà consultar al web de la Conselleria, http://politicaterritorial.gva.es/es

Per accedir a la Institució Firal Alacantina es posaran en marxa quatre llançadores. La llançadora 1 tindrà el següent recorregut: Elx (Carrús) -Elx (estació d’autobusos) -IFA. La número 2 unirà Santa Pola amb IFA, i la seva sortida estarà ubicada a l’estació d’autobusos. La llançadora 3 a IFA sortirà de l’estació d’autobusos d’Aspe i tindrà parada a Crevillent (avinguda Sant Vicent Ferrer). La llançadora 3B tindrà inici a Fondó dels Frares i passarà per Fondó de les Neus, Asp i Crevillent, finalitzant el seu recorregut a IFA.

Pel que fa a el trasllat a del punt de vacunació ubicat a la Ciutat de la Llum, la Conselleria ha programat la llançadora 1 des del número 32 de l’avinguda Óscar Pla d’Alacant, i la llançadora 2, que sortirà del Museu Arqueològic d’Alacant (MARQ).

Abans d’establir aquest servei, “la Conselleria ha analitzat els mitjans de transport que hi ha a cada zona de les àrees implicades, en aquest cas Alacant, Elx i Santa Pola, per poder habilitar aquest transport essencial en les zones des d’on l’accés a IFA era inexistent o dificultós “, ha apuntat el conseller de Mobilitat.

En aquest sentit, Arcadi Espanya ha afegit que “un transport públic és fonamental per garantir els serveis públics en aquest cas, la vacuna, que és el camí per superar la pandèmia i fer front a la crisi econòmica, per això, des de la Generalitat estem treballant per facilitar el màxim l’accés a la vacuna des de tots els aspectes, i la mobilitat és de gran importància “.

Aquest dispositiu de transport es posa en marxa amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat, des d’on es fa una crida per a acudir de forma ordenada i complir amb els horaris establerts en cada cas per evitar cues i esperes.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: