La Conselleria d’Agricultura i Transició Ecològica signa un conveni amb l’Ajuntament de Nàquera per regula l’ocupació d’uns terrenys per part de Vaersa

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha elevat a escriptura pública un conveni de dret de superfície subscrit amb l’Ajuntament de Nàquera per regular la cessió d’uns terrenys a Vaersa i soluciona l’ocupació il·legal dels mateixos, que té el seu origen en 2002 sota la gestió de el Partit Popular.

La firma posa fi a una anomalia que partia d’un error de base derivat de la cessió irregular dels terrenys en els quals Vaersa havia instal·lat una planta de tractament de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE).

La direcció general de l’empresa pública treballa des de 2015 en resoldre aquesta situació. Les primeres mesures adoptades van suposar el cessament de l’activitat, la revocació de la cessió irregular de la parcel·la i la cancel·lació, per part de l’Ajuntament de Náquera, de la càrrega urbanística existent.

La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, i l’alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, han expressat la seva satisfacció per adequar a normativa l’aprofitament d’aquests terrenys per part de Vaersa. “Aquest conveni ve a corregir un despropòsit en la gestió i un abandonament de responsabilitats per part de l’departament de Medi Ambient durant l’etapa de l’PP”, ha subratllat Mollà.

Des Vaersa s’ha avançat que els terrenys es destinaran a la realització d’activitats de gestió de residus, encara per determinar.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: