La Comunitat Valenciana encadena sis dies seguits sense que es notifiquin morts per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha encadenat sis dies seguits sense que es notifiquin morts per coronavirus, de manera que el nombre total segueix en 1.475 persones: 227 a la província de Castelló, 512 a la d’Alacant i 736 a la província de València.

D’altra banda, des de l’última actualització s’han comptabilitzat 102 altes que s’eleven ja a 17.014 el nombre de persones curades des de l’inici de la pandèmia. La distribució per províncies és la següent: 2.395 a Castelló, 5.690 a Alacant i 8.927 a València, als quals cal sumar 2 altes a persones desplaçades.

El nombre de persones ingressades als hospitals valencians per coronavirus, així com els que precisen cures intensives, segueix en descens. En l’actualitat es comptabilitzen 51 pacients, 4 d’ells a les Unitats de Cures Intensives: 5 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 20 a la província d’Alacant, d’ells 2 a la UCI; i 26 a la província de València, d’ells 2 a la UCI.

A més, s’han confirmat 37 casos nous de coronavirus, que situen la xifra total en 11.670 persones: 6 a Castelló (1.638 en total); 7 a la província d’Alacant (3.988 en total); 24 a la província de València (6.041 en total). A més, cal sumar 3 no assignats anteriors.

D’aquesta manera, a hores d’ara queden actius 282 casos, el que suposa un 1,5% de l’total de positius.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció de l’coronavirus ha estat de 471.863, de les quals 346.641 han estat a través de PCR i 125.222 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

En l’actualitat hi ha algun cas positiu en 6 centres: 0 a la província de Castelló, 1 a la d’Alacant i 5 a la província de València.

· Residents nous positius: 0

· Treballadors nous positius: 2

· Residents morts: 0

A hores d’ara, es troben sota vigilància activa de control sanitari 4 residències a la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

Actualització brots de coronavirus

Salut Pública segueix realitzant l’estudi de contactes en el brot declarat a la ciutat de Castelló. S’han confirmat 4 nous casos positius que eleven a 27 el total de persones afectades.

Pel que fa a l’brot de l’empresa de Rafelbunyol, es van a realitzar al voltant de 60 proves PCR més per descartar possibles casos a aquells treballadors i treballadores que comparteixen zones comunes amb companys i companyes que ja han donat positiu.

Finalment, després del positiu confirmat en una treballadora de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, Salut Pública ha realitzat el corresponent seguiment de contactes i ha realitzat 4 proves PCR de les que es coneixerà el resultat en les pròximes 24-48 hores .

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: