La comunicació de proximitat en l’àmbit turístic i gastronòmic centra el proper taller en línia d’AlumniSAUJI

El programa d’antic alumnat de la Universitat Jaume I, AlumniSAUJI, ofereix el dimarts 7 de juliol a les 18 hores el taller en línia «Comunicació de proximitat per al turisme i la gastronomia» a través de la plataforma Google Meet, un taller per a donar unes pautes essencials per a la creació d’una marca de negoci amb significat.

El nou entorn post COVID-19  impulsa cap a un turisme de proximitat amb una clara tendència cap al món rural i el turisme gastronòmic i posa en valor, un a vegada més, el producte propi. Cases rurals, restaurants, empreses d’activitats d’aventures, bodegues i altres negocis de l’entorn tenen davant de sí un repte on la comunicació serà la peça clau per a resultar rellevants.

L’encarregada d’impartir el taller serà l’antiga alumna Carla Centelles, periodista i una apassionada del vi, la gastronomia i, sobretot, del territori. En finalitzar els seus estudis de Periodisme a la Universitat Jaume I, Carla va completar la seua formació amb el doble programa del Màster en Comunicació Digital i Noves Tecnologies i el Postgrau en Comunicació i Màrqueting Gastronòmic i Enològic que, com ella mateixa destaca, «m’ha servit per a adquirir coneixement del món comunicatiu a nivell 360 graus com a estratègia de marca i digital». A banda, també compta amb experiència en el sector, entre la qual destaca la seua estada a elBullifoundation, on va poder treballar en l’aplicació del mètode Sapiens per a la conceptualització d’estudis d’investigació sobre la restauració gastronòmica junt a Ferran Adrià.

La inscripció al taller és gratuïta i ja està oberta per als membres AlumniSAUJI Premium i l’estudiantat de grau, principalment dels graus més relacionats amb la temàtica.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com d’ aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

 

Més informació: www.alumnisauji.uji.es ohttps://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/cursos-alumni/reservori/reservori1920/workshop/comunicacio/

 

 

 

Informació i Foto: UJI

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: