La Comissió de Diàleg Social de l´Estratègia Valenciana per a la Recuperació es reuneix per analitzar la situació dels fons europeus

La Comissió de Diàleg Social de l’Estratègia Valenciana per a la Recuperació s’ha reunit al Palau de la Generalitat per analitzar la situació dels fons europeus per a la recuperació.

En el transcurs de la reunió s’ha presentat un informe sobre la situació dels fons per a la recuperació econòmica i s’ha estudiat la iniciativa recentment anunciada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, de crear 353 places per contractar personal tècnic que es ocuparà dassessorar les pimes en matèria de fons europeus des dels ajuntaments i les mancomunitats.

A la reunió hi han participat, la directora general de Coordinació del Diàleg Social, Zulima Pérez; el director general de Coordinació de l’Acció del Govern, Juan Ángel Poyatos; el secretari general d’UGT-PV, Ismael Sáez; la Secretària de Salut Laboral, Medi ambient i Cooperació d’UGT-PV, Marisa Baena; la Secretària General de COOO-PV; Ana Garcia; el secretari d’Acció Sindical, Salut i Medi Ambient de COOO-PV, Daniel Patiño.

Així mateix, per part de la patronal hi han participat el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro, i la seua directora general, Inmaculada García.

L’Estratègia Valenciana per a la Recuperació és el document estratègic mitjançant el qual es traslladen i s’adapten els grans instruments europeus, en particular els fons Next Generation, a l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

A més, s’emmarca en els objectius establerts pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya la implementació del qual requereix de la implicació dels agents econòmics i socials, i de la col·laboració, cooperació i coordinació entre els nivells de govern central, autonòmic i local, i del conjunt dels recursos de les diferents administracions públiques.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: