La clau de l’exit del Aleví D del VillarrealCF

La il·lusió és el principal senyal d’identitat del joveníssim Aleví D, un equip format per jugadors de primer any que està donant els seus primers passos en la categoria. El conjunt groc, dirigit per Víctor Marín i Eloy Villalta, treballa per aconseguir grans èxits en el futur: «Afrontem la temporada amb unes ganes tremendes. Creiem que podem fer-ho molt bé aquest any. Intentem inculcar-los la metodologia que segueixen tots els equips del club. L’important és que pensen per si mateixos i siguin capaços de llegir les diferents situacions de joc », explica el tècnic.

El jove equip groc té talent, però un dels seus punts forts és la personalitat: «Tenim caràcter i això és una cosa positiva. Tenim molt clar què fer quan tenim la possessió. D’altra banda, Marín reconeix que l’equip treballa per millorar: «Ara estem centrant-nos en les accions defensives a pilota aturada».

La plantilla de l’Aleví D, dirigida per Eloy Villalta i Víctor Marín, la formen els següents jugadors: Alessio Barbosa, Enrique Barrera, Joan Corona, Víctor Domínguez, Raúl Dragan, Álvaro Fuentes, Alberto Hernández, Javier Kocinski, Pau Llorens, Vicent Molés, Enrique Monerri, Gerard Navarro, Mario Popescu, Sergi Sales i Daniel Serra.

Informació i Foto: VillarrealCF

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: