La Ciutat Esportiva del València CF acollirà la I VCF Academy World Cup

Una Copa del Món… entre els millors jugadors menors de 12 anys de les diferents VCF Soccer Academies que l’Acadèmia VCF té repartides pel món. Del 23 al 26 de juny la Ciutat Esportiva de Paterna acollirà la primera edició de la VCF Academy World Cup que reunirà equips representants de les diferents VCF Soccer Academies i clubs a l’estranger dels quals l’Acadèmia VCF és Technical Partner o amb els que manté Aliances Internacionals.
De tot el món

Serà una experiència única en què equips de tot el món s’enfrontaran entre si en aquesta primera edició del torneig que permetrà a més reforçar els llaços dels jugadors, familiars, tècnics i partners de les VCF Soccer Academies amb la filosofia i metodologia de l’Acadèmia VCF i l’ADN del València CF.
Stage previ

A més de participar a la VCF Academy World Cup, els jugadors procedents d’Amèrica, Àsia, Europa i Àfrica tindran l’oportunitat de gaudir d’una setmana d’entrenaments a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Paterna i una experiència futbolística i cultural a València coneixent el Camp de Mestalla i diferents indrets emblemàtics de la ciutat de València.

La I VCF Academy World Cup potenciarà l’expansió del projecte VCF Soccer Programs, donant-li més visibilitat i oferint una experiència inoblidable als jugadors de les VCF Soccer Academies, Technical Partners i Aliances Internacionals. Aquesta I VCF Academy World Cup neix amb l’objectiu de crear un torneig que se celebri cada temporada i que creixi, edició darrera edició, en termes de participació i imatge.

Més informació AQUÍ
30è aniversari Ciutat Esportiva de Paterna

Aquesta primera edició de la VCF Academy World Cup coincideix amb el 30è aniversari de la Ciutat Esportiva de Paterna que se celebra aquest 2022. Els diferents equips que participin al torneig podran apreciar la nova tematització de la Ciutat Esportiva de Paterna i conèixer en profunditat el projecte de valors que duu endavant l’Acadèmia VCF.

En aquest temps no ha deixat de créixer quant als recursos disponibles i el perfeccionament de la metodologia de treball per formar futbolistes per a l’elit i educar els prop de 450 nens i nenes que cada dia entrenen als seus terrenys de joc després de la plena integració de tota l’estructura femenina a l’Acadèmia VCF ia la Ciutat Esportiva de Paterna.

En aquests 30 anys són més de 100 els jugadors que havent-se formats a l’Acadèmia VCF han debutat en partit oficial amb el primer equip, sis d’ells aquesta mateixa temporada: César Tárrega, Cristhian Mosquera, Rubén Iranzo, Javi Guerra, Jesús Santiago Yellu i Mario Domínguez.
València CF Soccer Academy Programs

Les VCF Soccer Academy amb què l’Acadèmia VCF compta en mercats estratègics de Amèrica del Nord, Europa, Àfrica i Àsia formen part dels VCF Soccer Academy Programs que ajuden a expandir mundialment la marca València CF i el que simbolitzen els seus colors. Aquesta Estratègia d’Internacionalització ha estat finalista als World Football Summit Awards 2021.

L’objectiu principal dels VCF Soccer Academy Programs, a més d’expandir la imatge del València CF i la seua filosofia per tot el món, és portar els mètodes d’entrenament del València CF a qualsevol part del planeta i difondre els valors que sempre acompanyen aquest Club , fent que els participants gaudeixin i aprenguin de la mà dels millors professionals de l’Acadèmia del València CF, una de les millors d’Europa segons els darrers informes del CIES Football Observatory.

Els València CF Soccer Camps, Training Stages, les VCF Soccer Academy i els serveis de Consultoria Esportiva només són alguns exemples d’aquest gran projecte.

– Més informació: https://academia.valenciacf.com/es/academy-portal/academy-programs

Segueix tota la informació de l’Acadèmia VCF a les nostres xarxes socials:

– Instagram: @academiavalenciacf

– Twitter: @acadèmia_VCF

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: