La ciutat esportiva de Paterna recupera poc a poc la normalitat

La Ciutat Esportiva de Paterna recupera poc a poc la normalitat. L’activitat diària dels jugadors i cos tècnic ha tornat i es van normalitzant i interioritzant les diferents fases que marca el protocol de Laliga per al retorn de el futbol. Amb la sessió d’aquest dissabte s’ha completat la segona setmana de treball, la primera d’entrenaments en grups, que ha servit per reforçar les bones sensacions dels primers dies de treball individual.

Els entrenaments en grup d’aquests dies han ajudat a que es pogués treballar millor en moltes facetes. El primer impacte és el anímic per a uns jugadors que després de dos mesos s’han retrobat físicament amb els companys, al menys amb aquells amb els que comparteixen cadascun dels 3 grups de fins a 10 futbolistes en què estan dividits. Compartir l’activació, els exercicis amb pilota, el gimnàs … permet anar reforçant la complicitat entre els jugadors i els nexes d’unió d’una plantilla de cara a un objectiu comú quan torni la competició de Laliga.

El treball físic també s’ha vist beneficiat dels entrenaments col·lectius que han permès incrementar de forma progressiva les càrregues de treball i permeten també que els jugadors les vagin interioritzant d’una forma més senzilla, integrades dins dels exercicis col·lectius. Aquest temps de preparació també està possibilitant donar més marge i reintegrar-se de forma progressiva a el grup a aquells jugadors que, com és el cas de Maxi Gómez, estaven lesionats quan va arribar l’aturada. Aquest dissabte el davanter uruguaià va tornar a realitzar una part de la sessió amb el seu grup de treball.

I per descomptat la pilota. El contacte comú amb la pilota s’amplifica per a jugadors i cos tècnic les opcions de realitzar exercicis i poder treballar alguns aspectes tàctics: posicionament, circulacions, basculacions, acabaments, replecs … situacions de partit que a el menys en grups de 10 s’han pogut anar treballant a l’espera de poder entrar a la fase d’entrenaments ja amb tota la plantilla a el mateix temps.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: