La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa una promoció 2×1 en els tallers de ‘La Ciència a Escena en el teu cole’

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa una promoció 2×1 en els tallers de ‘La Ciència a Escena en el teu cole’, modalitat en la qual el personal d’educació de al Museu dels Ciències es trasllada a el centre escolar per a realitzar experiments en directe.

La promoció s’aplicarà fins al 30 de juny a centres escolars de la província de València. Els col·legis que reservin més de 50 alumnes i les alumnes podran gaudir de forma gratuïta de sessions addicionals per al mateix nombre d’escolars en la mateixa data.

En aquest curs s’han reservat un total de 63 sessions de taller ‘La Ciència a Escena en el teu cole’ per a més de 1.300 estudiants. Es tracta d’una proposta en la qual els educadors i educadores realitzen els tallers en directe i de manera personalitzada en els propis centres educatius de manera que no hagin de desplaçar-se fins al Museu dels Ciències.

Aquests tallers són eines educatives per als centres escolars que, davant les mesures excepcionals per la COVID-19, no poden desenvolupar les sortides complementàries extraescolars habituals.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: