La Ciutat de les Arts i les Ciències participa a la XXII Trobada de Museus de Ciència i Tècnica i Planetaris d’Espanya

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa aquesta setmana a la XXII Trobada de Museus de Ciència i Tècnica i Planetaris d’Espanya que aquest any se celebra a Conca sota el lema ‘La ciència de les noves tecnologies als museus. Museografia tradicional i museografia de la digitalització’ i congrega representants dels principals museus de ciència del país.

La reunió, organitzada pels Museus de Paleontologia i de Ciències de Castella-la Manxa juntament amb l’Associació de Museus i Centres de Ciència i Tècnica d’Espanya, està dedicada aquest any a la digitalització i repte que suposa per als museus, que juguen un paper fonamental en la transmissió de la cultura a la societat, i que s’estan adaptant a un nou públic cada cop més connectat i digital.

L’Associació de Museus i Centres de Ciència i Tècnica d’Espanya juntament amb el Museu Paleontològic de CLM i el Museu de les Ciències de CLM han organitzat aquesta trobada nacional per ser un fòrum de reflexió i debat sobre la ciència de les noves tecnologies als museus .

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: