La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix propostes familiars per a les tardes de juny sense classes

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix a les tardes propostes per gaudir en família entre setmana tant al Museu de les Ciències com a l’Hemisfèric.

La cartellera de l’Hemisfèric inclou projeccions cada tarda fins a la darrera sessió de les 19.00 hores. A la programació destaquen ‘Amazon Adventure’, sobre l’èpica història de l’explorador Henry Walter Bates en la seva expedició a través de l’Amazones, ‘Oceans’ que descobreix el món misteriós dels oceans i de les criatures sorprenents que l’habiten o ‘Caminant entre dinosaures 3D” que trasllada els espectadors a l’Alaska del Cretaci a través de la història de dos joves Pachyrhinosaurus. Els horaris es poden consultar aquí

A l’Espai dels Xiquets del Museu de les Ciències hi ha sessions de dilluns a divendres a les 15.00 ia les 17.00 hores. Es tracta d’una zona dedicada a nens d’entre 3 i 8 anys on juguen i experimenten sobre els sentits, l’aigua i els animals i fins i tot construeixen una casa inacabada.

Una altra de les opcions del Museu és el Teatre de la Ciència on es pot assistir a l’espectacle ‘Alt Voltatge’, on el públic pot veure en acció el ‘Bobina de Tesla’, un transformador que produeix raigs de més d’un metre. Les tardes de dilluns a divendres hi ha passades a les 15.30, a les 16.30 ia les 17.30 hores.

Campanes que sonen sense tocar-les, espelmes que s’apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells saltarins, arcs elèctrics que solquen l’espai, o tubs de neó que s’encenen en tocar-ne els extrems, són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta a l’espectacle “Alt voltatge”.

A més, a la tercera planta del Museu es pot visitar l’exposició ‘Gravedad Cero’ a la qual recentment s’ha afegit el vestit espacial que va utilitzar l’enginyer aeronàutic Pedro Duque durant el programa Soyuz TMA-3 (Misión Cervantes). En aquesta mostra, el públic aprèn sobre el cosmos amb mòduls interactius que expliquen fenòmens curiosos sobre astronomia i coneix els principals treballs i investigacions realitzats per l’Agència Espacial Europea (ESA).

El sorprenent “cub”, cobert de miralls al seu interior, on es projecten imatges reals del cosmos i de la terra vista des de l’espai, juntament amb el ‘Simulador Espacial’ (hi ha sessions les tardes a les 15:30, a les 16 :30 en anglès ia les 17.30 hores) que recrea un viatge a l’Estació Espacial Internacional, són alguns dels espais que destaquen en el recorregut.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: