La ciutat de les Arts i les Ciencies obrirà al public el proxim 1 de juny

La Ciutat dels Arts i les Ciències prepara les seves instal·lacions per a la reobertura a el públic el proper 1 de juny, després de dos mesos tancat a causa de la pandèmia de la COVID-19. L’obertura està supeditada al fet que València capital pas a la fase II a partir de l’1 de juny.

Sota el lema ‘Retroba’t amb la ciència amb total seguretat’, s’han adaptat els espais de al Museu dels Ciències i l’Hemisfèric d’acord amb les normes establertes i recomanacions per a la reobertura de cinema i museus de ciència.

En breu, s’iniciarà la reincorporació de forma progressiva amb el personal que ha estat teletreballant durant el confinament, període en el qual s’han realitzat treballs presencials de manteniment, a més de l’adequació dels espais a les mesures necessàries per garantir la seguretat dels clients i de la plantilla.

En aquest sentit, el personal de la Ciutat dels Arts i els Ciències està realitzant un pla de formació específic sobre les normes, protocols i mesures adoptades.

Els accessos als edificis disposaran de moquetes desinfectants per a calçat i dispensadors de gel. A més, en una primera fase de la reobertura, se’ls lliurarà als i les visitants mascaretes.

En total, s’han instal·lat 24 dispensadors de gel a les zones d’ús públic de el complex, que estaran disponibles a les entrades i en diferents punts de les instal·lacions. Els punts d’atenció a el públic compten amb mampares de barrera anticontagio.

Al Museu de les Ciències, així com en els diferents espais tancats dins de la zona expositiva, l’aforament està controlat amb càmeres comptapersones.

S’ha dissenyat un recorregut per permetre la visita sense aglomeracions i s’ha senyalitzat de forma clara els accessos i sortides de Museu, així com la distància de seguretat i les vies de circulació única, per evitar l’encreuament de fluxos de visitants.

En l’Hemisfèric s’ha reduït l’aforament de sala a 42 butaques per mantenir la distància social i s’ha senyalitzat convenientment perquè els espectadors sàpiguen què seients poden ocupar.

En les sessions amb projeccions 3D, els espectadors disposaran d’ulleres 3D, desinfectades adequadament a l’acabar cada sessió per a garantir la higiene de les mateixes, i precintades en bosses individuals. A més, s’ha incrementat la freqüència de neteja de la sala entre sessió i sessió, que inclourà la desinfecció de les butaques i passamans.

El Oceanogràfic, que s’ha mantingut tot aquest temps amb la seva total funcionalitat i preservant el benestar dels seus animals, procedirà a la seva reobertura en el moment en què ho permeti l’autoritat competent i ho farà amb totes les condicions de seguretat establertes, tant per a visitants com per als propis treballadors i treballadores.

Tota la informació s’actualitzarà al canal de notícies de la web de la Ciutat dels Arts i els Ciències i també a través de les seves xarxes socials.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: