La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana posen en marxa el cicle de concerts “Les bandes a La Ciutat”

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha organitzat el cicle de concerts de lliure accés “Les bandes a la Ciutat”, una sèrie de 10 actuacions de grups de cambra a càrrec de conjunts musicals de petit format de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana.

El primer dels concerts tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 19.00 hores. També s’han programat actuacions els dies 16 de juliol, 6 i 13 d’agost, 10 i 17 de setembre, 1 i 29 d’octubre, així com el 5 i el 12 de novembre.

Els exteriors del Museu de les Ciències acolliran aquest cicle de música en directe de les bandes de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una activitat paral·lela que complementa el contingut expositiu del Museu relacionat amb la música, com és l’exposició “Play. Ciència i música”, i que permetrà l’acostament entre el públic i les societats musicals, considerat un moviment artístic, educatiu i social únic al món.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: