La Ciutat de les Arts i les Ciències i el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats signen un conveni per a ús de l’aparcament de l’Umbracle

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, i la presidenta del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Ángela Coquillat, han signat un conveni de col·laboració que garanteix l’aplicació de condicions especials al preu de l’aparcament de l’Umbracle als advocats i advocades col·legiats de tota la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, les persones col·legiades dels col·legis d’advocats integrants del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (Alcoi, Alacant, Alzira, Castelló, Elx, Oriola, Sueca i València) poden beneficiar-se d’una tarifa diària de 3 euros de dilluns a divendres laborables, de 8.00 ha 16.00 hores, a l’aparcament de la Ciutat de les Arts i les Ciències a l’Umbracle. Per això, hauran de presentar el carnet de col·legiat juntament amb el DNI del titular al centre de control situat al mateix pàrquing.

Aquest acord facilita, per tant, a l’advocacia valenciana l’opció de poder aparcar el vehicle durant les visites a les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de València.

La presidenta del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Ángela Coquillat, ha assenyalat que “gràcies a aquestes condicions especials, els companys i les companyes que han d’anar a la Ciutat de la Justícia de València poden fer front al gran problema que suposa l’aglomeració de vehicles que es produeix durant l’horari laboral i que no permet aparcar, amb la conseqüent pèrdua de temps al seu dia a dia”.

El conveni té una vigència d’un any, amb l’objectiu de continuar prorrogant-lo en un futur per poder seguir millorant la comoditat i el dia a dia dels professionals valencians de l’Advocacia.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: