La Ciutat de les Arts i les Ciències i À Punt Mèdia s’alien per divulgar la ciència

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, i el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, han signat un conveni de col·laboració per impulsar iniciatives conjuntes de promoció cultural i científiques destinades al públic en general amb una atenció especial a la infància i la joventut.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha expressat la seva satisfacció ‘per aquest text en què dues entitats del sector públic de la Generalitat Valenciana vam formalitzar una aliança per als propers dos anys’.

Torres ha destacat la importància que té la col·laboració entre un recinte científic, cultural i de lleure que és una referència imprescindible per als valencians, i un mitjà públic de comunicació que té per objecte, entre altres missions, difondre les fortaleses, activitats i inquietuds de la societat valenciana’.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha mostrat especialment satisfet que el conveni de col·laboració amb À Punt permetrà que els milers de nois i noies socis de La Colla puguin accedir gratuïtament al cinema Hemisfèric i al Museu de les Ciències en les condicions establertes a l’acord, que també preveu l’organització conjunta d’activitats de caràcter educatiu i divulgatiu.

‘La Ciutat dels Arts i les Ciències -ha dit Torres- es va concebre com un espai per facilitar l’accés dels valencians, especialment els més joves, a la ciència, la innovació i la cultura, i amb convenis com aquest complim amb summe agrado aquest objectiu’.

El director general d’À Punt Mèdia ha destacat que l’actual conveni contempla ‘la cobertura mediàtica de les activitats de CACSA per part d’À Punt Mèdia, però també la producció d’audiovisuals, l’enregistrament de programes a la Ciutat de les Arts i les Ciències , així com la promoció de visites dels membres de la Colla entre molts altres projectes’.

Costa ha subratllat que, a partir de la signatura del conveni, ‘À Punt Mèdia i CACSA també col·laboressin en l’organització de jornades, conferències o fòrums de caràcter divulgatiu i educatiu’. A més, la Ciutat dels Arts i les Ciències podrà donar suport a la producció de programes impulsats per À Punt Mèdia.

El conveni també inclou la possibilitat de coproducció conjunta de programes de divulgació científica i la cobertura per part d’À Punt Mèdia de les accions promogudes per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

À Punt incentivarà, a més, la participació de membres de la Colla a les visites i activitats que organitzi la Ciutat de les Arts i les Ciències. Els socis i sòcies de La Colla d’entre 4 i 12 anys que presentin el carnet oficial de la Colla d’À Punt tindran entrada gratuïta a Hemisfèric i al Museu de les Ciències. P

per poder gaudir del descompte, el membre de La Colla haurà d’anar acompanyat d’una persona adulta. Així, cada entrada d‟adult dóna dret a la gratuïtat d‟un menor.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: