La Ciutat de les Arts i les Ciències es converteix en organització ambaixadora de Missions València 2030

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha entrat a formar part de Missions València 2030, impulsada per l’Ajuntament de València i el centre d’innovació Las Naves, com a organització ambaixadora d’aquesta iniciativa que vol convertir la ciutat en un espai més saludable, sostenible i emprenedor a través de la innovació i la investigació.

A la signatura hi han assistit el regidor d’Innovació de l’Ajuntament, Carlos Galiana, i el director adjunt de Relacions Institucionals i Promoció del complex, Julio Monreal.

Amb aquesta adhesió la Ciutat de les Arts i les Ciències suma una altra acció per al compliment d’un dels objectius principals del seu pla estratègic, la sostenibilitat, i, a més, persegueix convertir-se en un suport actiu per a la designació de València com a Capital Verd Europea 2024. La capital del Túria és finalista i el proper mes d’octubre s’anunciarà la ciutat guanyadora.

Com a organització ambaixadora, la Ciutat de les Arts i les Ciències recolzarà, dins del seu àmbit d’acció, els processos i les transformacions per impactar positivament en les missions de la ciutat de València, molt especialment la que pretén convertir la capital en neutra en emissions de carboni per al 2030. També, en la mesura que sigui possible, orientarà les seves accions en recerca i innovació en recerca d’impacte positiu en alguna o diverses de les missions, entre d’altres compromisos.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: