La Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora amb el projecte Erasmus + de l’IES la Sènia de Paiporta

L’alumnat d’ESO de l’IES la Sènia de Paiporta ha visitat la Ciutat de les Arts i les Ciències per dur a terme part del treball del projecte Erasmus+ (Guide the Guide) al Museu de les Ciències. Els escolars espanyols han desenvolupat una activitat educativa per a companys de Portugal, Croàcia, Romania i Itàlia al Museu de les Ciències.

L’objectiu de l’activitat és que els alumnes s’involucrin en el desenvolupament i la implementació d’eines didàctiques i en la seva tasca com a mediadors entre els continguts i altres estudiants.

Aquest projecte consisteix en dues activitats, una fuita room on els alumnes han de resoldre unes pistes relacionades amb les exposicions i continguts científics del Museu en petits grups, i una visita guiada usant realitat augmentada que han desenvolupat des del propi centre educatiu.

Per això, els escolars han visitat el Museu de les Ciències diverses vegades durant dos anys per conèixer en profunditat la seva oferta didàctica i, a partir d’ella, desenvolupar una activitat transversal i inclusiva en què, mitjançant les TIC, que els permeti descobrir de quina manera la ciència pot ser interessant i divertida.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: