La Ciutat de les Arts i les Ciències aprova tarifes especials per a la gent gran

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix a partir del 13 d’octubre preus especials per a les visites organitzades de grups de gent gran procedents de municipis de la Comunitat Valenciana. Aquesta setmana és una de les mesures aprovades pel Consell d’Administració de CACSA presidit pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha acordat a més mantenir les tarifes actuals de manera que romanguin vigents durant el proper exercici. Sobre la tarifa especial per a majors de 65 anys, la poden sol·licitar tots aquells grups de tercera edat i residents en localitats de la Comunitat Valenciana.

Aquest col·lectiu es pot beneficiar de les mateixes tarifes que s’apliquen als grups de l’Imserso, amb entrades a partir de 4,7 euros. Amb aquests descomptes per a grups, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol promoure l’envelliment actiu i facilitar l’accés de la gent gran a l’oferta d’oci i continguts de divulgació cultural que ofereix el complex.

La reunió ha comptat amb la presència del director general de la Ciutat de les Arts i de les Ciències, Antonio Torres; i els consellers Emili Sampio Morales, sotssecretari de Presidència; Eva Coscollá, subsecretària d’Educació, Cultura i Esport; Cristian Veses, sotssecretari de Participació, Cooperació i Qualitat Democràtica; Verónica López, subsecretària d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital; Antonio Bernabé, director de la Fundació Visit València; el degà del Col·legi d’Arquitectes de València, Luis Sendra, i el gerent de la Universitat Politècnica, Juan Vicente Climent.

Convenis amb Ajuntaments

Entre les actuacions a desenvolupar en el marc de la seua Responsabilitat Social, la Ciutat de les Arts i les Ciències està valorant a més la posada en marxa en breu de convenis amb ajuntaments de la Comunitat Valenciana per recolzar la visita al complex de grups de gent gran i de escolars en situació vulnerable. En el primer cas, podran beneficiar-se de les noves tarifes aprovades per a la gent gran i, en el cas d’escolars de centres situats a barris amb risc d’exclusió social, se’ls aplicarà la gratuïtat a les entrades i accés al complex, sempre a través de convenis amb els respectius Ajuntaments.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: